Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

δημοσ ηρακλειου εκδηλωσεισ

μαχαιρια πλανης ξυλου
δημοσ ηρακλειου εκδηλωσεισ

Τέσσερα μεγάλα ντέρμπι θα γίνουν αύριο. Στις 16:00, στο Olimpico, θα ξεκινήσει το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης», Ρόμα-Λάτσιο. Στις 19:00, στο Allianz Stadium, θα γίνει η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Γιουβέντους με τη δεύτερη στη βαθμολογία, με 3 πόντους λιγότερους, Νάπολι.


σαββιδης βιογραφικο

δημοσ ηρακλειου εκδηλωσεισ

Στην Premier League κλέβει την παράσταση το ντέρμπι κορυφής Τσέλσι-Λίβερπουλ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:30 στοStamford Bridge. Η Λίβερπουλ έχει πετύχει μόνο νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει το σερί. Η Τσέλσι έχει 2 βαθμούς λιγότερους και θα κυνηγήσει τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή. Την Τετάρτη, σε αγώνα για το Λιγκ Καπ, η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 τη Λίβερπουλ στο Anfield.


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο, στις 21:45, στο Santiago Bernabeu. Η Ρεάλ έχει 13 βαθμούς, όσους και η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο ακολουθεί με 11.


Την Κυριακή, στις 20:30, θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το ντέρμπι κορυφής της Super League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Έχουν πετύχει μόνο νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός όμως είναι μόνος στην πρώτη θέση, επειδή ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με -2 βαθμούς.


Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει, για τα πέντε ντέρμπι, πλήθος ειδικών στοιχημάτων και συνολικά 30 συνδυαστικά στοιχήματα, έξι για κάθε αγώνα.



δημοσ ηρακλειου εκδηλωσεισ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου